Contact

Contact Instalator Bucuresti NonStop | Cautati instalator autorizat?

Contact instalator Bucuresti Tel: 0735 588 171

Ne puteti lasa mesaj in formularul de contact instalator bucuresti de mai jos reprezentand raspuns de ajutor intrebarilor dumneavoastra. Sau va puteti exprima opinia despre echipa ce a lucrat la dumneavoastra si chiar propuneri si idei.

Politica de confidentialitate:

Societatea noastra dispune de baze de date, confidentiala, unde sunt salvate adresele clientilor nostrii pentru a le oferi in continuare servicii la cererea lor in domeniile ce le executam.  Asadar, mesajele pe care le vom primi, fie pe forumul de contact, fie prin apel telefonic sau sms, nu le vom divulga nimanui! Pastram secret adresele si locatiile unde se vor executa lucrarile de reparatii si montaj.

 contact instalator bucuresti

Politica de acordare a garantiei serviciilor noastre:

Garantia se acorda printr-un formular in dublu exemplar completat de noi in prezenta dumneavoastra. Acesta confirmarea serviciile ce le-am executat la adresa respectiva, semnata si stampilata corespunzator atasata facturii. Orice interventie neautorizata de catre un „instalator priceput la toate” in intervalul de timp specificata pe foaia de garantie, face ca aceasta sa nu mai fie valabila.