Instalator | Reparatii centrale termice Bucuresti 0735.588.171

Reparatii centrale termice & constatari / evaluari defectiuni cu program non stop.

­Reparam orice model de centrala termica, condensare, conventionala, de perete sau pardoseala.

Reparatii centrale termice

Sunati pentru a estima timpul de executie a reparatiilor si timpul de deplasare cat si disponibilitatea inginerilor.

• Avem disponibili doi ingineri cu experienta, calificati profesional pentru a repara o gama destul de larga de centrale termice existente la ora actuala pe piata.
• Fiecare dintre ingineri dispune de piese uzuale de schimb in masina personala.

Evaluari & constatari

In urma solicitarilor dumneavoastra, putem evalua problemele aparute la centrala termica si le putem remedia sau organiza remedierea reparatiei in functie de defectele constatate.

Revizii periodice

O data la 3 ani (pentru imobile la curte) se face o curatare generala a centralei termice pentru o mai buna functionare, un nivel scazut in privinta consumului de gaz si extinderea duratei de functionare.Reparatii centrale termice

O data la 5 ani (pentru imobile la bloc) se face o curatare generala a centralei pentru o functionare optima. (Curatare ventilator, verificare grup hidraulic, schimbator primar si secundar de caldura, filtre deviatoare, vasele de expansiune, vane cu trei cai, etc..)

Apelati la un specialist autorizat pentru reparatii centrale termice.

Apeland la un specialist, puteti beneficia de o reparatie profi si nu o defectare mai extinsa ce v-ar putea costa mai mult ulterior..

Reparatii Centrale24 vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii de reparatii ale centralelor termice la orice ora. Asiguram reparatii de calitate unica si reprezentativa ale centralelor termice.
• Oferim garantie la schimbarea pieselor defecte cu cele ce le avem pe stoc.
• Oferim factura de executie si garantie a reparatiei efectuate.
• Daca piesa defecta de la centrala dumneavoastra nu o avem pe stoc, facem comanda la distribuitorii nostrii directi pentru a putea sa o achizitionam in cel mai scurt timp.
• Ne puteti suna oricand pentru comunicarea problemelor, estimarea timpului de executie, pret manopera si estimarea timpului de deplasare.
• Oferim servicii spalare chimica instalatii centrale termice si verificare tehnica periodica anuala.

Servicii Spalare chimica centrale termice:

spalare chimica centrala termice si calorifere

• Reglaje debite de gaz pentru a economisii bani si a marii durata de viata a centralei termice.
• Verificari eliminari gaz si detectoare de gaz pentru centrale termice.
• Montaje verificari si reparare detectoare de gaz obligatorii conform prezentelor norme impuse de distrigaz.
• Montaj electrovane si modificari alimentari ale centralelor termice cu gaz.
• Verificari debit de evacuare ale cosurilor de evacuare a gazelor arse si nearse.
• Verificari si inlocuiri garnituri de etansare, diuze, electovane actionare apa calda – rece, gaz si evacuare gaze arse/nearse.

reparatii centrale termice | instalator-nonstop.ro | reparatii centrale bucuresti | instalator centrale termice | reparator centrale

Servicii de spalare chimica in Bucuresti, toate sectoarele & Ilfov

Oferim servicii de curatare si spalare chimica ale instalatiilor termice existente, centralelor termice pe lemne, gaze, electrice sau alti diferiti agenti de consum pentru prepararea temperaturii apei sau a temperaturii in casa in care locuiti.

Avem ingineri cu experienta in reparatii centrale termice avand in dotare scule profesionale si echipamente GPS pentru deplasare exacta la domiciliul dumneavoastra.

Centrala termica este o unitate interiora complexa care cere pretentii pentru functionare si mai ales modul in care se executa montajul conteaza foarte mult.

Un montaj executat necorespunzator face ca durata ei de functionare sa fie mai scurta decat ar putea fi in mod obisnuit.

Dispunem de o echipa specializata in domeniu pentru efectuarea reparatiilor, inlocuirea pieselor defecte si pentru efectuarea spalarii chimice. Se lucreaza cu solventi speciali pentru degresare, scoaterea impuritatilor de rugina si calcar din intreaga instalatie de recirculare.

Inlocuirea pieselor defecte cu piese noi se face conform standardelor de functionare. Se ia in calcul modelul si marca centralei ce necesita reparatii urgente.

Nu folosim piese SH. decat la cerintele clientului. Nu facem improvizatii cu alte piese. Nu adaptam racoarde si fitinguri pentru o functiona pe o perioada determinata, ci intentionam sa ne facem cunoscuti prin serviciile ce le oferim.

fitinguri colmatate la teava si centrala termica