Instalator sanitar Bucuresti

Doar un Instalator sanitar din Bucuresti gasiti extinderea serviciilor in instalatii sanitare | reparatii sanitare | termice, prin toate sectoarele si chiar si in Ilfov | 0735.588.171

Instalator Sanitar Bucuresti are la baza cunostintelor profesionale o experienta extinsa si detaliata in organizarea tehnica a lucrarilor. Experienta ne face sa executam cu rapiditate ideile dumneavoastra. Punem la poloboc si masuram prin imaginare proiectele ce le avem in executie sau urmeaza a fi puse in aplicare. Venind cu o gama de idei si propuneri in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va raspuns corect la intrebarile ce le aveti.

instalator bucuresti, instalator sanitare, instalator autorizat, reparatii sanitare,

Pai ori facem treaba buna, ori nu mai facem?!!

Servicii complete si initierea lucrarilor de calitate.

Ca echipa autorizata si organizata de fiecare data cand vine vorba de instalatii sanitare, intentionam sa va servim prin calitatea superioara a lucrarilor in instalatii. Fie vorba de montaj al diferitelor obiecte sau instalatii noi, instalator bucuresti doreste sa lase in urma doar recomandari pozitive. La noi gasiti doar profesionisti specializati si experimentati in domeniul instalatiilor de natura sanitara, termica, centrala termica sau desfundare. Este imposibil aproape sa aveti nevoie de noi si sa nu existe un instalator gata pregatit in a va servi cu reparatii sanitare sau a unui montaj instalatii de calitate.

Echipa noastra de la instalator Bucuresti executa urmatoarele variante de servicii complete:

  • Instalator Sanitare ce va ofera servicii in desfundare wc, desfundare chiuveta, desfundare canalizare bucuresti sau tevi colmatate.
  • Reparatii Sanitare – inlocuire tevi sparte, piese defecte, robineti crapati sau rupti, baterii de lavoar, baterii de chiuveta, baterie de cada.
  • Reparatii sifon de scurgere lavoar, cada, cabina de dus, racoarde canalizare lavoar, wc, cada, cabina de dus, bazin wc. Inlocuirea obiecte sanitare si tevi vechi.
  • Avem instalatori sanitari experimentati in vederea efectuarii fara retinere a oricarui tip de reparatii sau montaj.
  • Instalator termice calificati in montaj centrale termice, montaj instalatii termice pentru apa si caldura. Montaj calorifere, panouri verticale de incalzire, calorifere de pardoseala, boiler apa calda.