Instalator

Instalator – Bucuresti & Ilfov  0735.588.171

Instalator pentru servicii de reparatii si servicii montaj dedicat proiectelor ce doriti sa le puneti in aplicare in Bucuresti si zonele judetului Ilfov.

Instalatorul este o persoana autorizata si calificata in instalatiile termico/sanitare ce presteaza un serviciu de reparatii sau montaj pe o perioada ce necesita specificarea in urma evaluarilor lucrarilor. Acesta trebuie sa execute o lucrare calitativa, eleganta, cat mai economica si ca durata de functionare optima pe o perioada cat mai indelungata. Atat stilul cat si rapiditatea cu care presteaza acest tip de serviciu trebuie sa-i detalieze recomandarea facuta de clientii sai. Curatenia la locul de munca este un aspect ce da dovada de educatie.

SOLICITA SERVICII URGENTE – servicii cu regim de functionare non stop pentru reparatii si desfundari.

SOLICITA O COTATIE DE PRET – pentru montaj de instalatii, obiecte sanitare, reparatii, inlocuiri, modificari ale instalatiilor sanitare, termice si drenaj.

instalator autorizat in bucuresti

Ai nevoie de un instalator bun din cauza ca te-ai saturat de ,,nenea tudor,, care ori e baut, ori spune una si face alta, ce nu pare deloc serios?

Avem instalatori autorizati ce isi exprima experienta dobandita in urma serviciilor prestate profesional si disponibil pentru a-ti oferii cu seriozitate serviciile de care aineaparata nevoie.

Va putem trimite un instalator ce ne reprezinta calitatea serviciilor prestate pentru a va ajuta in orice proiect.

instalator

Instalator AUTORIZAT pentru prestarea serviciilor in urmatoarele categorii de interventii si solicitari:
 • Instalator sanitar – reparatii si montaje instalatii de apa calda, instalatii de apa rece si de drenaj/canalizare, hidrofoare, baterii, tevi, filtre, etc.
 • Instalator termic – montaje, verificari si reparatii instalatii termice (montaj centrala termica, robineti, calorifere, radiatoare pardoseala, S.a.m.d.).
 • Instalator desfundare – desfundari wc, canalizare, sifoane, cazi, cabine de dus, desfundari chiuvete si drenaj conducte.
 • Instalator tehnician – montaj automatizari pompe, termostate, crono-termostate, termometre, manometre, reglaje de debit si presiune.
 • Instalator urgent –  pentru servicii de urgenta in instalatiile termice, sanitare, desfundari si reparatii centrale termice.
 • Instalator reparatii CT. – specializat in reparatia centralelor termice ce cuprinde o gama destul de larga de brenduri.

Colaborarea noastra reprezinta intentia de a va lasa satisfacut in urma serviciilor ce le prestam.

Ofera-ne oportunitatea de a avea o colaborare profesionala si va putem garanta calitatea serviciilor pe care ti-o doresti, punandu-ti la dispozitie un instalatori calificati si autorizati in exprimarea profesionala a serviciilor prin care ne prezentam.

Cauti un instalator bun pentru initierea unui nou proiect dupa plan sau un mic proiect personal casnic de care ai nevoie?

Suntem aici pentru a-ti raspunde nevoilor tale prin a-ti pune la dispozitie cel mai bun calificat pe care il avem.

instalator bucuresti

Ai nevoie de un profesionist pentru a va rezolva problemele instalatiilor de la locul de munca?

Raspundem prompt solicitarilor aduse pentru a-ti gasi rezolvarea problemelor  cat si a-ti putea oferii raspuns intrebarilor ce te indispune.

Tipuri de servicii ce le avem in activitatea de baza ce o desfasuram zilnic:
 • Reparatii chiuveta – canalizare, inlocuire racoarde, baterie, sifon scurgere
 • Montaj chiuveta – inox/ceramica, gaurire, montaj chit de canalizare si drenaj, pozitionare si fixare la cote.
 • Montaj cuptor – microunde si cuptoare de gatit electrice /gaze.
 • Montaj plita – incorporata in blat, aparenta, pe gaze, electrica sau inductie.
 • Montaj/reparatii WC – inlocuire burduf scurgere, sistem prindere, siliconare, repozitionare, inlocuire bazin wc, inlocuire armatura/flotor actionare apa la bazinele din ceramica.
 • Inlocuire/reparatie baterie – cada, chiuveta, lavoar, spalator, cabina de dus, racoarde flexibile.
 • Inlocuire/montaj/reparatii hidrofor – vas expansiune, manometru, presostat, robineti, tevi, racoarde.
 • Reparatii sisteme alimentare cu apa (hidrofoare & pompe submersibile) – inlocuim pompa arsa cu alta noua, vas expansiune, repozitionare circuite apa.
 • Reparatii instalatii sanitaretevi apa calda, apa rece baie, bucatarie, alimentare wc, alimentare MSV si MSR, canalizare, racorduri flexibile.