Electrician Bucuresti NON STOP 0735 588 171

Avem 2 electricieni calificati si autorizati A.N.R.E. cu experienta de lucru intre 9 si 12 ani, disponibili sa se deplaseze pe toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov:

  • Lucrarile de executie pot incepe de la schimbarea unui simplu bec pana la schimbarea complete a instalatiei unui bloc de birouri sau a unei case/apartament de la zero.
  • Schimbari si verificari contoare de consum 220v – 380v si retea electrica completa cu automatizari sau simpla.
  • Montaje contoare noi si inlocuiri a retelei electrice vechi din aluminiu cu o noua retea din cupru cu impamantare si calcularea consumului separat pe fiecare priza.
  • Montaje prize si sigurante automate trifazate si monofazate.
  • Montaje  cablu internet, interfoane, camera video, automatizari interfoane, detectoare de miscare si alarme cu coduri de acces sau cartela.
  • Montaje cablu impamantari si anti-trasnet.
  • Montaje cabluri alimentari de centrale termice, boilare si pompe de actionare.
  • Montaje tablouri electrice de regim industrial.

Electrician Bucuresti Non Stop

Electrician Bucuresti servicii urgente si cu programare.

Este un muncitor pregătit pentru domeniul instalațiilor electrice și automatizari electrice ce poate deveni profesionist prin implicarea sa in acest domeniu.

El devine competent prin pregătire profesională pentru construcția de la zero, instalarea echipamentelor, întreținerea instalatiei electrice si al automatizarilor, modificarea și repararea defectiunilor fie că ele există în interiorul  unor clădiri sau sunt în exteriorul cladirilor.

În activitatea zilnica a meseriei de electrician trebuiesc respectate un grup de norme tehnice specifice de baza.

Acesta este verificat de persoane autorizate competente in aceasta privinta (control).

Electricienii pot lucra pentru a monta un sistem electric, o instalație electrică sau ulterior pentru întreținerea acestora.

Electricienii pot fi specializați în instalații electrice existente la intalnirea echipamentelor termice/sanitare/gaze pentru interventii la repararea acestora, verificarea si punerea in functiune.